Info

Om festivalen

Business & Startup festivalen er sat i verden for at styrke startup miljøet i hele Horsens Kommune. Festivalen er en unik mulighed for både nye og veletablerede virksomheder til at mødes og drage fordel af hinanden. Her kan unge virksomheder inspirere de veletablerede til at tænke nyt og anderledes, mens de veletablerede omvendt kan bidrage med værdifulde erfaringer.

Vores lokale startup miljø er kendetegnet ved et helt unikt fællesskab og imødekommenhed overfor nye iværksættere og nye idéer. Det ønsker vi at styrke endnu mere gennem festivalen.

Business & Startup festivalen startede i 2017, da Business Horsens besluttede at samle alle aktører og aktiviteter i iværksættermiljøet i Horsens Kommune. Initiativet blev mødt med stor entusiasme, og i fællesskab fik vi lavet en rigtig fin festival.

Stolt værtsby

Festivalen er vokset hvert år, og selvom covid-19 satte en kæp i hjulet for festivalen i 2020, er vi nu tilbage i højeste gear og som stolt værtsby for Global Entrepreneurship Week Denmark 2021.

Iværksættere, kontorfællesskaber og andre aktører er igen i år gået sammen om at skabe en fantastisk uge for ikke bare vores lokale iværksættermiljø, men hele landets iværksættermiljø. Arrangementerne byder på masser af fagligt indhold, inspiration, netværk og muligheder for at vise vores kontormiljøer og virksomheder frem.

I år præsenterer vi desuden to helt nye events, som du ikke må gå glip af: KICK OFF og AFTEN I BRUMMEN – Startup Awards i det helt nye Vestsalen på FÆNGSLET.

Er du iværksætter?

Det er ikke et spørgsmål om hvilket årstal, der står på din virksomheds dåbsattest, der afgør om du er iværksætter. Det er i vores øjne din indstilling, din lyst til at blive inspireret og udvikle din virksomhed og ikke mindst bidrage til andres udvikling og vækst. Du behøver altså ikke et cvr-nummer af nyere dato for at være iværksætter.

Nyt navn

Derfor har vi også ændret navnet fra Iværksætterfestival til Business & Startup festivalen og håber at flere selvstændige og virksomhedsejere kan se sig selv som iværksættere og se mulighederne i at deltage i festivalen.

Business & Startup Festival 2021

Events

Netværk

Fagligt indhold

Inspiration