Prissætning

Sådan finder du den rigtige pris på dine ydelser og egne produkter.

Det kan være svært at prissætte “sig selv” og turde tage en tilstrækkelig høj pris – uanset om det handler om prissætning af ydelser (f.eks. konsulenttimer, grafisk arbejde eller behandlinger) eller af egne unikaprodukter (f.eks. kunst, brugskunst, møbler eller design).

Prissætning handler ikke kun om at kunne beregne pris på din ydelse – du skal også være klar til at forhandle om både pris og betingelser.

Workshoppen er for dig, som ønsker at drive en økonomisk bæredygtig virksomhed – og at tjene penge på opgaven hver gang!

På denne workshop vil du høre mere om:

– Prispsykologi

– Priskalkulation, tilbudsgivning og efterkalkulation

– Fastlæg dine betingelser

– Forhandling

Workshoppen er målrettet freelancere, små virksomheder og iværksættere og har fokus på prissætning af dine egne ydelser og produkter – ikke på kalkule og prissætning i forbindelse med produktion eller køb og videresalg af produkter.

Oplægsholder er Hanne Wick, som er iværksætter- og virksomhedsrådgiver i UdviklingOdder og derudover har drevet Wick Kommunikation ApS siden 2003. Sammen med Dorthe Klyvø har Hanne Wick skrevet Iværksætterhåndbogen og Markedsføringshåndbogen for små virksomheder. UdviklingOdder byder på en sandwich og en vand.

Arrangementet foregår mellem kl. 17.00-20.00.

Prissætning

Vokseværket Odder

Vitavej 71, Odder, Danmark