Masterclass: How to fund!

Tips og tricks til kapitalrejsning

Taler: Johan Bitsch Nielsen, Investment manager, VÆKSTFONDEN

I rollen som Investment Manager ved VÆKSTFONDEN, er Johan til daglig ansvarlig for investeringer og virksomhedsudvikling i tidlig stadie venture investeringer på tværs af brancher. Vi sætter derfor denne morgen fokus på tips og tricks til kapitalrejsning samt fundings- og investeringslandskabet – set fra founderens perspektiv.

Denne masterclass sætter spot på de typiske opmærksomhedspunkter og fodfejl ved kapitalrejsning i en start-up – og gode erfaringer / tips-&-trick gives videre, således du går derfra med konkrete redskaber til udviklingen af din start-up.

Det danske fundings- og investeringslandskab er stærkt påvirket af Covid-19, accelererende markeder, nye fokusområder i brancherne (sustainability, digitalisering, etc.), nye kapitalstrømme etc., hvor nye finansielle programmer og strukturer har set dagens lys – mens andre er lukket ned. Du vil denne morgen derfor også blive opdateret på aktuelle investeringslandskab – samt hvilke programmer og muligheder der igennem VÆKSTFONDEN er muligt. Efter oplægget bliver Johan hængende i miljøet, hvor der er mulighed for 1:1 sparring.

Praktisk info:

Det foregår i Construction Center Denmarks lokaler, Banegårdsgade 2 – Campus Horsens

Tirsdag d. 09. november kl. 08:45-10:00

Tidsplan:

08:45-09:00: Morgenbrød og mingling

09:00-09:45: Masterclass + Q&A

09:45-10:00: Network og mingling

Målgruppe:

Start-ups og Scale-ups fra miljøet i Costruction Center Denmark og byens øvrige iværksætterlandskab.

Kontaktperson:

Jakob Søndergaard, jakob@constructioncenter.dk, 60605280

Masterclass: How to fund!

Construction Center Denmark, 'SANDBOX'

VIA University College, Campus Horsens, Banegårdsgade 2, Horsens, Danmark